Menu

Ventetiden er næsten forbi! Vestjysk Bank Cup 3.-5. Feb 2023

image Det tidl. Den Jyske Sparekasse Cup hedder nu Vestjysk Bank cup, efter den nye hovedsponsor. Også Give Steel er blandt sponsorerne, der gør stævnet muligt.
04. december 2022 kl. 00:47
Efter 2 års pause, er FC GOG Fodbold nu tilbage med det traditionsrige indestævne, første weekend i Februar. Hovedsponsor er Vestjysk Bank cup og vi glæder os til at byde en masse friskere spillere, ledere, forældre og andre velkommen i vore haller!

Efter 2 stille år, er vi nu klar igen, med nyt navn. Vestjysk Bank er ny hovedsponsor. Med Vestjysk Bank og alle vore andre sponsorer i ryggen, kan vi igen arrangere et kvalitetsstævne, med plads til alle!

Stævnet afvikles i Gadbjerg Hallen, Givskud Hallen og Gormshallerne i Jelling. Der afvikles rækker fra U6 - U16 samt en række for kvinde senior. Alle hold er garanteret 4 kampe og der afvikles, som altid, både A & B finaler, i rækker med min. 8 tilmeldte hold. Der er præmier til ALLE finalehold og ALLE deltagere får noget med hjem fra stævnet. 

Vi glæder os helt vildt, til igen at fylde vore haller med friske og glade unge mennesker, træner/ledere omkring holdene, forældre, søskende og bedsteforældre til at bakke op -og i det hele taget åbne dørene og afvikle et godt stævne, hvor fodbold, sammenhold og sjov er i centrum! Vi håber på at se jer d. 3-5 Feb. 2023! 

U6 & U7 rækkerne afvikles som fair play-stævne med ens præmier til alle.
Ved for få tilmeldinger i en række forbeholder vi os ret til at slå rækker sammen.

Alle rækker afvikles efter DBUs regler for indefodbold


TILMELDINGEN ER NU LUKKET.
For yderligere info, kontakt gerne: formand@fcgogfodbold.dk

 

 

Luk