Menu

Alkoholpolitik

Det er vores klare holdning, at det er trænerens og ledernes ansvar, at gå forrest som eksempel, når det gælder unge menneskers forhold til alkohol. Vi har alle sammen indflydelse på hinanden og vores fælles kultur. Som fodboldklub og fællesskab, accepterer vi ikke en kultur, hvor indtagelse af alkohol går forud for nogen form for aktivitet som træner, leder, spiller eller chauffør. Det er vores holdning, at det er et forkert signal at møde op til træning eller kamp og lugte af alkohol -eller være påvirket. Det er derfor ikke tilladt at nyde alkohol før eller under træning, kamp eller anden aktivitet, i FC GOG Fodbold-regi.

Unge under 18 år må ikke indtage alkohol på FC GOG Fodbolds arealer og kan ikke købe alkohol i klubbens cafeterier eller andre salgsvogne, i kiosk eller lign.  

Dette er ligeledes gældende i forbindelse med fodboldafslutning, sportsfest og andre arrangementer. Førnævnte gælder ligeledes ved deltagelse i kampe på udebane, stævner i ind/udland og lign. Vi henstiller ligeledes kraftigt til, at man som repræsentant for FC GOG Fodbold overholder den pågældende klub/arrangørs politik på området.

Husk, at vi som fodboldklub alle står på mål, for en fornuftig kultur -også omkring alkohol.Derfor forventes det også, at man hjælper hinanden med at agere, indenfor rammerne som er listet herover og generelt udviser sund fornuft.Vi bakker som bestyrelse op om eks. at inddrage et sæt bilnøgler, hvis dette kan forhindre en potentielt farlig -og ikke mindst ulovlig handling, som kan have store konsekvenser.

Er du i tvivl -eller observerer du noget bekymrende er du altid velkommen til at tage fat i bestyrelsen eller ungdomsformanden.

Bestyrelsen i FC GOG Fodbold

Luk