Menu

Status på nedlukning og kontigent

image

Nedenstående information fra bestyrelsen i FC GOG Fodbold til spillere, trænere, ledere og forældre.

Selvom det lysner i Danmark -og flere små dele af samfundet så småt er ved at genåbne, er fodboldklubberne stadig lukkede, for al aktivitet. FC GOG Fodbold følger naturligvis sundhedsmyndighedernes retningslinjer, hvorfor vi må vente lidt endnu før vi igen kan gå på græs med vores kammerater og gøre det vi alle elsker mest, nemlig at spille fodbold!

I har alle sammen gjort det fortrinligt, i denne fodboldfri-periode, hvor det har handlet om at stå sammen - hver for sig - og for en stund vedligeholde træningen og relationerne til hinanden, fra vores hjem. Lad os alle sammen holde fast og holde ud så vi når helt i mål!

Selvom fodboldklubben er lukket, ligger den bestemt ikke stille. Også i denne periode er der fuld gang i mange projekter eks. Udvidelse af kunstgræsbanen, renovering af klubhus, kontakt til sponsorer, vedligehold af materialer og meget andet. Dette betyder også, at vores udgiftsniveau stort set er på almindeligt niveau selvom holdende desværre ikke har trænet, i den sidste tid.
Vi beder derfor om forståelse fra jer alle, når vi fastholder opkrævningen af diverse kontingenter, som fodboldspiller i klubben.
Vi kender stadig ikke konsekvenserne af en lang periode uden bold på banerne men vil for alt i verden sætte gang i alle de arrangementer og oplevelser som vi deler i løbet af fodboldsæson, i FC GOG Fodbold, så hurtigt som overhovedet muligt!

I mellemtiden vil vi opfordre jer til at være kreative med at få startet fodbold op igen som hold, indtil vi igen må træne almindeligt sammen. Seniortruppen har i for nyligt været på besøg hos Givskud Fodboldgolf ude hos Engmark – her kan man få hygget sig sammen i små grupper, naturligvis med afstand til hinanden. Er jeres hold interesseret i det samme, er bestyrelsen hellere end gerne behjælpelige med at arrangere og kontakte.  

Vi håber at se jer alle ude på banen og i klubben meget snart!
Pas på jer selv og hinanden.


/Bestyrelsen i FC GOG Fodbold.

Luk