Menu

Pigefodbold i Liga 1!

image U14/15 Pigernes oprykning til Liga 1 blev fejret med guldhatte, confetti og (børne) champagne.
01. december 2022 kl. 19:53
Et fint samarbejde mellem FC GOG og Jelling FS er nu endt i Liga 1. Det er så det vidt vides første gang i begge klubbers historie, at et U14/15 pigehold placerer sig så flot.

Pigerne har haft et forrygende forår, som sluttede af med deltagelse i de Jyske Mesteskaber, hvor holdet fik en velfortjent sølvmedalje.

I løbet af efteråret har pigerne spillet sig gennem turneringerne, i suveræn stil - og har nu sikret sig oprykning til Liga 1. Samarbejdet mellem FC GOG Fodbold og Jelling FS, på årgangen, har dermed vist sig super stærkt -og det er med stor stolthed, at begge klubber siger tillykke til pigerne, træner/ledere, forældre og alle omkrig teamet!

Holdet er ledet af et stærkt trænerteam, som har lagt mange kræfter og kærlighed, både i pigernes trivsel på holdet og i deres fodboldtekniske udvikling. 

Trænerteamet, som består af Lone Hagensen, Ulrik Christensen, René Dahl og Brian Møller har uden tvivl stor betydning, for pigernes store fodboldglæde og flotte resultatet på banen samt den fantastiske spirit udenfor banen

Kæmpe tillykke til holdet! Vi glæder os til at følge jer, i Liga 1, til foråret. 

 

Luk