Menu

Herre Senior starter op 12. Februar!

image
05. februar 2022 kl. 19:27
Der er comeback til Herre Senior når de d. 12 Februar starter sæsonen op med træning, spillermøde og en bid mad

I foråret 2022 kan vi igen sende vores førstehold i Herre Senior på græs. Vi genstarter nemlig seniorafdelingen med et hold bestående af lokale spillere fra flere forskellige omkringliggende byer, der alle har ytret et ønske om at tørne ud i grønt og sort, i den kommende sæson. Dertil har Herre Senior glæde af et, stadigt enormt stærkt trænerpar, nemlig Lars Klausholm og Peder Paarup Thomsen!

D. 12. Februar starter Herre Senior sæsonen officielt op, på Givskud kunstgræsbane. Der vil være træning fra kl. 13:00 - 14:30 efterfulgt af spillermøde og lidt mad og drikke med FC GOG Fodbold som vært. 
Træningen foregår på Givskud Kunstgræsbane og hele klubben glæder sig til at se seniorspillere møde ind og få en god start på fodboldåret!

Udover de spillere som allerede forventes at møde op, håber vi meget på at også andre spillere i lokalområdet har lyst til at komme og prøve til hos FC GOG Fodbold. Så går du derhjemme og har lyst til at genstarte -eller starte op som seniorspiller i en lokal klub med et fantastisk sammenhold, gode rammer og hvor fodbold først og fremmest skal være sjovt og udfordrende, så er du mere end velkommen til opstarten!

Har du endnu ikke meldt din ankomst til opstarten, må du meget gerne sende en besked til trænerne, så vi kan forberede dagen så godt som muligt. 

Lars Klausholm: Tlf 6094 0747
Peder Paarup Thomsen: Tlf 51841266

Vel mødt d. 12!! 

Luk