Menu

Flot comeback til Vestjysk Bank Cup!

image
11. februar 2023 kl. 00:09
I weekenden d. 3-5 Februar afholdte FC GOG Fodbold atter indestævne, i Gadbjerg, Givskud og Jelling, efter et par  års ufrivillig pause grundet Covid-19. Det blev, som vanligt, en fantastisk weekend fyldt med masser af fodbold, glade mennesker og den helt rætte frivillige og lokale ånd!

Flot opbakning fra nær og fjern

På trods af aflysning, de foregående 2 sæsoner, oplevede vi stor og flot tilslutning, til Vestjysk Bank Cup 2023. Vi nåede et samlet antal på 164 hold, i årgangene fra U6 - U16 -og kunne i år, som noget nyt også tilbyde en kvinde-senior række. Vi er både glade og stolte over, at det lykkes at afvikle et godt stævne, i den helt rætte ånd, for mere end 800 fodboldspillere, samt trænere, ledere, forældre og andre, der kiggede forbi én af vore 4  aktive haller, henover weekenden. Hos Vestjysk Bank Cup har vi plads til alle, så det varmede at se så mange unge mennesker have det sjobt, til stævnet -og igen i år, fik vi ligeledes en masse gode og udfordrende kampe at se, I alle aldersgrupper! Også i år, deltog både hold fra lokalområdet, Vejle-egnen, Midt/Vestjylland, Sydjylland, Søhøjlandet, endda Fyn! Vi er rigtig glade for opbakningen og er stolte over, at så mange fodboldhold ønsker at køre langvejs-fra, for at deltage i det årlige indendørsstævne, hos FC GOG Fodbold!

Båret af frivillige

Der er ingen tvivl om, at afviklingen af et stævne som Vestjysk Bank Cup, hos den lokale fodboldklub, ikke ville være muligt, uden de mange frivillige, som igen i år bød sig til og hjalp, I løbet af weekenden. Der er rigtig mange større og mindre opgaver at besætte, for at det hele kan hænge sammen. Vi skylder en kæmpe tak til de mange, der igen i år stillede op og tilbød deres hjælp, med alt fra administration, kampprogrammer, stævneledelse i hallerne over præmier, til hjælp i kiosk, ved dommerborde, rengøring og meget meget andet! Ingen nævnt, ingen glemt - men vi er som klub meget taknemmelige for de frivillige timer, I alle har tilbudt, og jeres store hjælp før, under og efter stævnet. For nogle, var årets stævne første gang i ilden -mens andre har været med omkring stævneledelsen i mange år. Men uanset, hvordan og hvor ofte man har hjulpet til, har I alle bidraget til, at stævnet var en succes og at weekenden blev holdt, præcis I den ånd, som vi ønsker at skabe, hvert eneste år. Tusind tak allesammen!

Tak til vore sponsorer

Der skal også lyde en kæmpe tak, til de mange sponsorer, der igen I år har gjort det muligt for os, at være arrangører af Vestjysk Bank Cup. Vi har, I mange år været priviligerede med super flot opbakning, fra lokale virksomheder, butikker og andre, som hver især yder en uvurderlig støtte til os. Naturligvis, en særlig stor tak til Vestjysk Bank, der igen I år sagde ja tak, til at være  hovedsponsponsor på stævnet. Tak skal også lyde til Give Steel, der ligeledes trådte ind som medsponsor og var med til at sørge for, at vi kunne holde den vanligt høje standard, til årets indestævne. Hertil kommer også et væld af virksomheder, der har sponsoreret præmier, materialer, mad, drikke og en masse andet. Det er på grund af netop vores sponsorer, at vi kan skille os ud fra mængden -og eksempelvis tilbyde frisk frugt til spillerne og altid sørge for, at ALLE spillere får noget med hjem, fra Vestjysk Bank Cup. Uden jeres støtte, intet fundament for stævnet, så endnu engang tusind tak!

I kan læse det samlede oversigt over sponsorer, på hjemmesidens forside.

Vi ses i 2024!

Efter årets succesfulde stævne, glæder vi os til at følge op, med en ny udgave i 2024! Forberedelserne begynder allerede så småt nu, så vi kan få alle rammerne på plads og sørge for igen at tilbyde en sjov, hyggelig og udfordrende weekend, for fodboldspillere i alle aldre. 
Hvis du allerede nu ved, at du kunne tænke dig at hoppe med på vognen og være en del af den frivillige familie omkring Vestjysk Bank Cup 2024, så hører vi gerne fra dig. 

Endnu en gang tusind tak til alle og tak for et godt Vestjysk Bank Cup 2024. 

Vi ses til næste år!

Luk