Menu

FC GOG Fodbold ønsker alle en glædelig jul!

image
24. december 2020 kl. 16:55
Et underligt fodbold-år på mange måder... men næste år er vi tilbage på grønsværen!

Alle I og omkring FC GOG Fodbold 

Ønskes en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende 2021. 

Det har ikke været et let år i vores fodboldklub. Covid-19 har gjort det meget svært at gennemføre dagligdagen, kampe og aktiviteter som vanligt og vi har alle måtte vænne os til en anderledes måde at være sammen på, både på og udenfor fodboldbanen. 

Vi vil gerne sige jer alle en kæmpe tak for jeres indstilling, jeres foreningsånd og jeres gå-på mod, som har været med til at vi er kommet så godt igennem året. 

Bestyrelsen 

Vil gerne benytte lejligheden til at sige jer tak for jeres samarbejde, i det forgangne år. Bag facaden har vi brugt det meste af året, på at oprette vores "Nye-gamle" fodboldklub og gentænke hvordan vores klub er sat sammen. 

Vi kan med glæde sige, at vi nu er meget tæt på at være i mål med alle de mange små ting der skal til -og forhåbentlig kan vende blikket lidt mere mod en rigtig hverdag i en fodboldklub og jer som spillere, forældre, frivillige og andre. 

Der holdes generalforsamling så snart vi igen kan samles i klubbens faciliteter, i det nye år!

På juleaften

Håber vi, at i alle vil nyde julen i ro og mag, med jeres nærmeste. 

Vi lader alle sammen op, så vi er klar med ny energi i det nye fodboldår. Vi glæder os uendeligt meget, til at byde jer alle velkomne på, udenfor og omkring banerne i FC GOG Fodbold. 

 

Luk