Menu

FC GOG Fodbold genstarter seniorhold!

image
22. januar 2022 kl. 14:58
Når forårssæsonen 2022 sparkes igang bliver det igen med et FC GOG Fodbold Herre Seniorhold på banerne! De indledende spillermøder og træninger peger på, at der er nok opbakning til at genstarte holdet.

FC GOG Fodbold måtte i efteråret 2021 trække holdet i serie 4 på grund af manglende spillere, der fik travlt med studier, værnepligt og meget andet. Nu er vi dog klar med et forsøg på at genstarte holdet op til den kommende sæson, i foråret 2022, under ledelse af vores dynamiske duo Lars Klausholm og Peder Paarup Thomsen!

Der er blevet afviklet et spillermøde, hvor interesserede spillere og trænerteamet kunne veje muligheder af og lægge en plan for genstarten. Der var rigtig pæn med opbakning og det tegner positivt for at kunne oprette seniorholdet på ny og stille til start, når turneringen sparkes i gang i foråret. 
Næste step er den officielle opstart d. 5. Februar -og her håber trænere og klubben at se rigtig mange spillere, til en god start på fodboldåret. 

Serniorholdet har fået tilsagn fra spillere med oprindelse mange steder i lokalområdet, udover Givskud og Gadbjerg tæller de bl.a. Soleskov, Vejle, Uldum, Give og Juelsminde. Så uanset hvor du bor eller hvor du ellers har spillet, så åbner FC GOG Fodbolds seniorafdeling og vi har plads til alle! 

Er du interesseret i at komme og prøve til allerede nu -eller til opstarten d. 5/2, så tag endelig fat i Lars eller Peder (Kontaktinfo under "Senior" på hjemmesiden) 

Vi glæder os rigtig meget til at spille seniorfodbold under FC GOG Fodbolds fane igen!

Vel mødt! 

Luk